close
تبلیغات در اینترنت
آموزش پخت پای بوقلمون خوش طعم

سیستم همکاری در فروش
پنجشنبه 26 مهر 1397

سایت آتوزفا

فروشگاه اینترنتی ارزانی97

آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 630
  • کل نظرات : 0
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 800
  • بازدید دیروز : 350
  • ورودی امروز گوگل : 0
  • ورودی گوگل دیروز : 0
  • آي پي امروز : 22
  • آي پي ديروز : 44
  • بازدید هفته : 2,711
  • بازدید ماه : 5,848
  • بازدید سال : 8,457
  • بازدید کلی : 8,457
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 54.198.55.167
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز : پنجشنبه 26 مهر 1397
  • آموزش پخت پای بوقلمون خوش طعم

    پای بوقلمون,پخت پای بوقلمون,آموزش درست کردن پای بوقلمون,Cooking a turkey leg

     

    آماده سازی و پخت پای بوقلمون : 80 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه پای بوقلمون :

     خمیر شیرینی 2 عدد ( 2 لایه به اندازه ظرف مورد نظر )
    کره 4 قاشق غذا خوری
    پیاز کوچک و خرد شده 1 عدد
     ساقه کرفس خرد شده 2 عدد
    هویج برش خرده 2 عدد
    جعفری 3 قاشق غذا خوری
    آویشن 1 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    عصاره مرغ 2 حبه
    آب 2 فنجان
    سیب زمینی پوست کنده 3 عدد
    بوقلمون مکعب شده 1 و 1/2 فنجان
    آرد 3 قاشق غذا خوری
    شیر 1/2 فنجان


    طرز تهیه پای بوقلمون :
    ابتدا فر را از قبل تا دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید. خمیر پای را کمی با غاتک تخت کرده و فشار دهید و کنار بگذارید.

    در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط 2 قاشق غذا خوری کره را آب کنید و  پیاز، کرفس، هویج، جعفری، پونه، و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس تا زمانی که سبزیجات نرم شوند هم بزنید تا پخته شود سپس حبه های عصاره مرغ و آب را به آن اضافه کنید. بگذارید مخلوط خوب پخته شود. سیب زمینی را اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد خوب پخته شوند.

    در یک تابه متوسط، 2 قاشق غذا خوری کره باقی مانده را آب کنید. آرد را در تابه ریخته و هم بزنید سپس شیر را اضافه کرده و حرارت را بیشتر کنید. بوقلمون را به مخلوط اضافه کنید. سپس مخلوط بوقلمون را به سبزیجات اضافه کرده و خوب هم بزنید، پختن را تا زمانی که مخلوط غلیظ شود ادامه دهید. اجازه دهید مخلوط خنک شود سپس روی پای قرار دهید. روی پوسته بالایی رول را از مخلوط نهایی پر کنید. به منظور خروج بخار لازم است 4 شکاف در پوسته بالا و لبه های رول ایجاد کنید.

    در فر که قبلا گرم کرده اید بگذارید برای 15 دقیقه بپزد. درجه حرارت فر را به 350 درجه فارنهایت برسانید. بعد از پختن شعله بالایی فر را روشن کرده تا روی پای طلایی شود .

    مشاهده ادامه مطلب

    مطالب مرتبط

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    خرید ساعت مچی

    بهترین و شیک ترین برندهای ساعت مچی با قیمت ارزان

    خرید پوشاک زنانه و مردانه

    خرید بهترین پوشاک زنانه و مردانه بر اساس مد روز

    خرید زیورآلات

    خرید بهترین زیورآلات زنانه و دستبند و گردنبند مردانه بر اساس مد روز

    خرید لوازم دیجیتال

    بهترین و باکیفیت ترین وسایل موبایل و کامپیوتر با قیمت ارزان

    خرید بسته های آموزشی

    خرید بهترین مجموعه های آموزشی در همه زمینه ها با قیمت باورنکردنی

    2017-2018 © تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب، تصاویر و قالب متعلق به ((سایت آتوزفا)) بوده و کپی برداری از آن فقط با . ذکر لینک سایت مجاز می باشد نام قالب: دانلود کرال کد نویسی شده توسط قالب گراف

    Facebook Twitter RSS
    به سایت آتوزفا امتیاز دهید

    با روشن بودن فیلترشکن