close
تبلیغات در اینترنت
آموزش پخت خورش سیب زمینی و گوجه

سیستم همکاری در فروش
دوشنبه 28 آبان 1397

سایت آتوزفا

فروشگاه اینترنتی ارزانی97

آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 920
  • کل نظرات : 0
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1,886
  • بازدید دیروز : 479
  • ورودی امروز گوگل : 0
  • ورودی گوگل دیروز : 1
  • آي پي امروز : 42
  • آي پي ديروز : 46
  • بازدید هفته : 1,886
  • بازدید ماه : 24,687
  • بازدید سال : 39,254
  • بازدید کلی : 39,254
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 54.147.142.16
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز : دوشنبه 28 آبان 1397
  • آموزش پخت خورش سیب زمینی و گوجه

    پخت غذا,پخت خورش,آموزش خورش سیب زمینی و گوجه,پخت خورش با غوره

    محلی : کرمانشاه
    آماده سازی : 20 دقیقه
    پخت : 60 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه برای 4 نفر :

     

     گوشت ماهیچه 400 گرم
     سیب زمینی متوسط 5 عدد
     گوجه فرنگی ریز و یکدست  5-6 عدد
     غوره 1/2 پیمانه
     پیاز متوسط  2 پیمانه
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
     نمک و فلفل، زردچوبه  به میزان لازم


    طرز تهیه : 
    خورش سیب زمینی و گوجه فرنگی با غوره تازه، غذای مخصوص خطه سرسبز کرمانشاه است.
    ابتدا پیاز را ریز خرد کنید.
    در قابلمه مورد نظر برای پخت، روغن بریزید و پیاز را تفت بدهید.

    1 قاشق چایخوری به آن زردچوبه اضافه کنید.
    یک تفت بدهید و یک قاشق از آن را بردارید و کنار بگذارید.

    گوشتهای تکه شده را به باقی پیاز اضافه کنید.
    کمی تفت بدهید تا آب گوشت تمام شود و رب گوجه را هم اضافه کرده وتفت دهید.

    بعد 2 لیوان آب جوش به گوشت اضافه کنید و حرارت را مناسب کرده در قابلمه را بگذارید تا بپزد.
    حالا سیب زمینی را خلال کرده و در روغن سرخ کنید.

    پخت خورش سیب زمینی و گوجه با غوره,پخت خورش

    بعد شعله را کم کرده برای اینکه روغن به بیرون نریزد.
    گوجه فرنگی ها را هم درسته سرخ کرده و غوره را هم اضافه کنید وتفت مختصری بدهید.

    اگر اول  کار رب گوجه را فراموش کردید که تفت بدید حالا میتوانید گوشت که کاملا پخت نمک آنر اندازه کنید وگوجه و غوره را به گوشت اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بپزد.
    ( پیاز داغی که نگه داشته بودید حالا اضافه کنید چون در آخر کار وقتی به خورش پباز داغ اضافه میکنید خیلی خورش خوشبو میشود.)


    ولی له نشود. بعد موقع کشیدن خورش، سیب زمینی را اضافه کنید و خورش را در ظرف مورد نظر برای سرو بکشید.

    این خورش خیلی خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.

    مشاهده ادامه مطلب

    مطالب مرتبط

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    خرید ساعت مچی

    بهترین و شیک ترین برندهای ساعت مچی با قیمت ارزان

    خرید پوشاک زنانه و مردانه

    خرید بهترین پوشاک زنانه و مردانه بر اساس مد روز

    خرید زیورآلات

    خرید بهترین زیورآلات زنانه و دستبند و گردنبند مردانه بر اساس مد روز

    خرید لوازم دیجیتال

    بهترین و باکیفیت ترین وسایل موبایل و کامپیوتر با قیمت ارزان

    خرید بسته های آموزشی

    خرید بهترین مجموعه های آموزشی در همه زمینه ها با قیمت باورنکردنی

    2017-2018 © تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب، تصاویر و قالب متعلق به ((سایت آتوزفا)) بوده و کپی برداری از آن فقط با . ذکر لینک سایت مجاز می باشد نام قالب: دانلود کرال کد نویسی شده توسط قالب گراف

    Facebook Twitter RSS
    به سایت آتوزفا امتیاز دهید

    با روشن بودن فیلترشکن