close
تبلیغات در اینترنت
آموزش پخت کباب با گوجه گیلاسی

سیستم همکاری در فروش
جمعه 25 آبان 1397

سایت آتوزفا

فروشگاه اینترنتی ارزانی97

آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 920
  • کل نظرات : 0
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 322
  • بازدید دیروز : 2,186
  • ورودی امروز گوگل : 0
  • ورودی گوگل دیروز : 0
  • آي پي امروز : 18
  • آي پي ديروز : 42
  • بازدید هفته : 11,009
  • بازدید ماه : 21,187
  • بازدید سال : 35,754
  • بازدید کلی : 35,754
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 54.82.79.137
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز : جمعه 25 آبان 1397
  • آموزش پخت کباب با گوجه گیلاسی

    آموزش آشپزی,سایت آشپزی,انواع پخت ران مرغ,طرز تهیه مرغ مجلسی

    گوجه گیلاسی یکی از میوه هایی هست که در اکثر غذاها از آن استفاده میشود بخصوص در پخت مرغ که طعمی بخصوص به آن میدهد برای همین ما در این مقاله آموزش پخت کباب مرغ با استفاده از گوجه گیلاسی را برای شما عزیزان آموزش میدهیم امیدواریم از این آموزش راضی باشید.

     

     

    مواد لازم برای ران کبابی با گوجه گیلاسی :

    * ران مرغ با استخوان و پوست ۹۰۰ گرم
     نمک نصف قاشق چایخوری
     گوجه گیلاسی ۲ فنجان
     سیر بدون پوست ۶ حبه
    سرکه بالزامیک یک و نیم قاشق غذاخوری
    روغن زیتون یک و نیم قاشق چایخوری
    * رزماری تازه ۲ شاخه


    * ران مرغ با استخوان و پوست (البته چربی های اضافه را می توانید با چاقو ببرید)
    * ۲ شاخه رزماری تازه (یا نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)


    طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی :
    ران مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. این ظرف باید اینقدر جا داشته باشد که بین گوشت ها کمی فاصله ایجاد شود. هر دو طرف مرغ ها را نمک بزنید.

     

     

    پخت ران کبابی با گوجه,ران کبابی با گوجه گیلاسی,نحوه پخت ران کبابی

     

    فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. گوجه گیلاسی ها را نصف کرده و همراه با سیر در یک کاسه ریخته و روی آن ها سرکه بالزامیک و روغن زیتون بپاشید.

    مخلوط گوجه گیلاسی ها را روی تکه های مرغ و اطرافشان بریزید. ما می خواهیم پوست مرغ داخل فر قهوه ای رنگ شود. در آخر رزماری ها را روی گوجه بگذارید. (اگر از رزماری خشک استفاده می کنید، آن ها را با گوجه ها مخلوط کنید)

     

     

    طرز تهیه ران کبابی با گوجه,مواد لازم برای ران کبابی با گوجه

     

    حالا ظرف را بدون پوشش و درب برای ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها خیلی خوب سرخ شده و قهوه ای رنگ شوند. بعد از اینکه مرغ ها پختند آن ها را از فر درآورده و بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. چربی های اضافه مرغ را می توانید با ملاقه بردارید.

     

     

    پخت مرغ با گوجه,آموزش پخت مرغ با گوجه,ران کبابی با گوجه

     

    این مرغ خوشمزه را می توانید با نان تست، نودل کره ای یا برنج سرو کنید.

    مشاهده ادامه مطلب

    مطالب مرتبط

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    خرید ساعت مچی

    بهترین و شیک ترین برندهای ساعت مچی با قیمت ارزان

    خرید پوشاک زنانه و مردانه

    خرید بهترین پوشاک زنانه و مردانه بر اساس مد روز

    خرید زیورآلات

    خرید بهترین زیورآلات زنانه و دستبند و گردنبند مردانه بر اساس مد روز

    خرید لوازم دیجیتال

    بهترین و باکیفیت ترین وسایل موبایل و کامپیوتر با قیمت ارزان

    خرید بسته های آموزشی

    خرید بهترین مجموعه های آموزشی در همه زمینه ها با قیمت باورنکردنی

    2017-2018 © تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب، تصاویر و قالب متعلق به ((سایت آتوزفا)) بوده و کپی برداری از آن فقط با . ذکر لینک سایت مجاز می باشد نام قالب: دانلود کرال کد نویسی شده توسط قالب گراف

    Facebook Twitter RSS
    به سایت آتوزفا امتیاز دهید

    با روشن بودن فیلترشکن