close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز پخت فلفل دلمه شکم پر

سیستم همکاری در فروش
سه شنبه 29 آبان 1397

سایت آتوزفا

فروشگاه اینترنتی ارزانی97

آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 920
  • کل نظرات : 0
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 299
  • بازدید دیروز : 1,930
  • ورودی امروز گوگل : 0
  • ورودی گوگل دیروز : 0
  • آي پي امروز : 26
  • آي پي ديروز : 43
  • بازدید هفته : 2,229
  • بازدید ماه : 25,030
  • بازدید سال : 39,597
  • بازدید کلی : 39,597
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 54.234.13.175
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز : سه شنبه 29 آبان 1397
  • آموزش طرز پخت فلفل دلمه شکم پر

    آموزش درست کردن فلفل دلمه ای شکم پر,طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

    مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

     برنج سفید نپخته ۱ فنجان
     آب  ۲ فنجان


    مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :

    پیاز خرد شده  ۱ عدد
     روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
    سس مارینا ۲ فنجان
     عصاره گوشت  ۱ فنجان
    سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری


    مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :

    گوشت بدون چربی  ۵۰۰ گرم
    سس تند ایتالیایی ۱۰۰ گرم
     گوجه فرنگی خرد شده ۲۸۰ گرم
     جعفری خرد شده یک چهارم فنجان
    سیر له شده ۴ حبه
    نمک ۲ قاشق چایخوری
    فلفل سیاه تازه ۱ قاشق چایخوری
    فلفل هندی چند عدد
    * فلفل دلمه سبز ۴ عدد
    پنیر پارمیسان ۱ فنجان


    * فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :
    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

    پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.
    یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.



    پخت فلفل دلمه ای شکم پر,روش پخت فلفل دلمه ای شکم پر

     

    مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

    گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

    فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

    بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

     

    مشاهده ادامه مطلب

    مطالب مرتبط

    بخش نظرات این مطلب


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی
    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری :
    رمز عبور :

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
    خرید ساعت مچی

    بهترین و شیک ترین برندهای ساعت مچی با قیمت ارزان

    خرید پوشاک زنانه و مردانه

    خرید بهترین پوشاک زنانه و مردانه بر اساس مد روز

    خرید زیورآلات

    خرید بهترین زیورآلات زنانه و دستبند و گردنبند مردانه بر اساس مد روز

    خرید لوازم دیجیتال

    بهترین و باکیفیت ترین وسایل موبایل و کامپیوتر با قیمت ارزان

    خرید بسته های آموزشی

    خرید بهترین مجموعه های آموزشی در همه زمینه ها با قیمت باورنکردنی

    2017-2018 © تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب، تصاویر و قالب متعلق به ((سایت آتوزفا)) بوده و کپی برداری از آن فقط با . ذکر لینک سایت مجاز می باشد نام قالب: دانلود کرال کد نویسی شده توسط قالب گراف

    Facebook Twitter RSS
    به سایت آتوزفا امتیاز دهید

    با روشن بودن فیلترشکن